fbpx

 

#50books is een initiatief van @petepel. Hij stelt iedere week een vraag over een boek die je naar eigen inzicht mag beantwoorden. Deze week vraag 8: Hoeveel tijd lees je gemiddeld per week?

Als het gaat om boeken, echte leesboeken, dan lees ik te weinig. Nakijkwerk, lesvoorbereiding en andere zaken (mijn eigen zaak) nemen ontzettend veel tijd in beslag. Als ik één keer per week een uurtje kan lezen, dan is het veel. En dat vind ik ontzettend jammer. Ik probeer nog wel te lezen voor ik ga slapen, of als ik moet wachten bij de tandarts of dokter. Maar meestal schiet het er toch bij in. Er zijn naast werken nog zoveel andere leuke dingen om te doen! Bloggen bijvoorbeeld.

Gaat het echter om het lezen van nieuwsartikelen, blogs van anderen en interessante artikelen die mij verder helpen met het opzetten van mijn eigen bedrijfje, dan lees ik alles wat los en vast zit. Op dit moment staan er negentien nieuwe blogs in mijn RSS-feed te wachten tot ik ze zal aanschouwen. En daar komen nog altijd nieuwe feeds bij door initiatieven als deze en bijvoorbeeld de #WOT of #blogpraat.

Lezen is mijn favoriete hobby. In de douche lees ik zelfs de shampoofles! Ik kom er helaas te weinig aan toe. Bij gebrek aan een bad of een waterdichte ereader. Waarom is die nog niet uitgevonden?

Pin It on Pinterest