fbpx

Over zes weken word ik 35 jaar. 22 jaar, 10 maanden en 2 weken geleden werd ik 12. Daar hoorde een cadeautje bij. Het werd bezorgd bij ons thuis. Ik was net Alvin en de chipmunks aan het kijken, toen de bel ging.

Mijn vader deed open en liet de bezorger de spullen binnen zetten. “Het is voor jou,” zei mijn vader. “Ik kom zo hoor, even de chipmunks afkijken,” zei ik nietsvermoedend. Ik was helemaal vergeten dat ik morgen jarig zou zijn. “Wil je je cadeautje dan niet hebben?” grapte hij. “Jawel!” De chipmunks waren vergeten. Samen hebben we mijn nieuwe bureautje inelkaar gezet.

 

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!