fbpx

Blog

Over verhalen, websites en taal

Tekstbureau DrsPee is geopend!

door | 11 jun 2014 | 3 reacties

Vanaf vandaag is het officieel: ik heb een KvK-nummer en ben nu de trotse eigenaar van Tekstbureau DrsPee! Dit is voor mij toch echt een mijlpaal in mijn leven. Eindelijk mijn eigen bedrijf met een eigen KvK-nummer en een eigen zakelijke rekening. Die heb ik vandaag namelijk ook geopend.

Wat doet Tekstbureau DrsPee?

Ik schrijf je levensverhaal in een boek. Iedereen die kind is geweest, heeft genoeg stof om een boek mee te vullen. Als je een boek over je leven wil nalaten aan je (klein)kinderen dan is een levensboek een mooi document om te schenken. Drie interviews van een uur en een kennismakingsgesprek zijn de basis van het boek. Samen bepalen we de indeling van het boek en hoe het eruit komt te zien. Natuurlijk kun je er meerdere exemplaren van laten maken.

Ik bied verschillende cursussen aan: taalcursussen, waaronder een spellingscursus, een cursus korte verhalen schrijven en een cursus zakelijk schrijven. Daarnaast bied ik mijn diensten aan als tekstschrijver: als je een tekst nodig hebt voor je website of een (zakelijk) blog geschreven wil hebben, dan kan ik dat voor je doen.

Verder kan ik bijles en huiswerkbegeleiding geven voor de talen die je op school krijgt. Ook het aanleren van de Nederlandse taal behoort tot de mogelijkheden. Ook als je een tekst wil laten nakijken, kun je deze naar mij opsturen. Ik kijk je tekst na en geef feedback op hoe het beter of anders kan.

logodrspee kopie

What’s in a name?

Waarom Tekstbureau DrsPee, Martha? Het is een eerbetoon aan de enige echte Drs P., Heinz Polzer, die prachtige teksten maakte zoals de Trojka en de Veerpont. De twee extra e’s staan erbij om verwarring te voorkomen. Daarnaast ben ik zelf afgestudeerd neerlandica en heb ik mijn bevoegdheid als eerstegraad docent Nederlands. Ik mag de titel drs. dragen. Zo ben ik aan de naam gekomen.

Spannend!

Ja, enorm spannend! Ik ben ervan overtuigd dat het me gaat lukken om mijn eigen bedrijf te draaien. Ik heb er echt heel veel zin in! Mijn droom wordt werkelijkheid. Dus kijk snel wat Tekstbureau DrsPee voor jou kan betekenen: ik hoop op mooie samenwerkingen.

3 Reacties

 1. carel

  succes! ik ben aan mijn derde levensboek bezig, ik vraag me af hoe je het denkt te redden met drie uur interview.

  Antwoord
  • Martha

   Doe jij er langer over? Ik denk aan gericht vragen stellen en thema’s afbakenen.

   Antwoord
 2. Debbie Peteri

  Wauw! Wat goed! Gefeliciteerd en natuurlijk heel veel plezier/succes gewenst!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Blogpraat review - Tekstbureau DrsPeeTekstbureau DrsPee - […] ben sinds 16 juni begonnen met mijn eigen bedrijf, Tekstbureau DrsPee, en zonder reclame te maken, zijn de dienstenpagina’s…
 2. Investeren in geluk – Invest in happyness » zondag blijft rustdag als het aan mij ligt - […] zit ik ook een beetje tegen aan te hikken, misschien dat ik dat morgenochtend af maak. Martha (van Tekstbureau…

Laat een reactie achter!

Martha

Martha

Schrijver

De one stop schrijver shop omdat een contactpersoon makkelijker is dan drie

Goodreads leesuitdaging

2019 Reading Challenge

2019 Reading Challenge
Martha has
read 0 books toward
her goal of
12 books.
hide

Wat ik nu lees

Bol.com Bestsellers

Pin It on Pinterest