#11 Review: Jos Burgers – De wet van Snuf

24 juli 2020 | Podcast | 0 Reacties

Een review over geven en nemen, waarom je terugkrijgt wat je geeft en je morele portemonnee. Wie of wat Snuf is en wat die ermee te maken heeft, hoor je hier!

Jaargang 1, aflevering 11 | 15 minuten

Wil je de review nog eens nalezen? Ga dan naar het blog met de recensie over dit boek.

Wil je het boek kopen? Klik dan op de link naar bol hieronder.

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest