#13 Hoe het getal 13 een ongeluksgetal werd

7 augustus 2020 | Podcast | 0 Reacties

In deze aflevering vertel ik over het getal 13 en wat getalsymboliek voor jouw storytelling kan betekenen.

Jaargang 1, aflevering 13 | 12 minuten

In deze aflevering ga ik in op het ongeluksgetal 13 en waarom dit in veel verhalen een rol speelt: van de Bijbel tot Harry Potter en van vrijdag de dertiende tot de Orde der Tempeliers en de paus. Het gaat hier om getalsymboliek en hoe je die in je verhalen kunt gebruiken.

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest