#14 De 5 slechtste schrijfadviezen die je kunt krijgen

14 augustus 2020 | Podcast | 0 Reacties

Zodra je een boek gaat schrijven, krijg je van iedereen advies. Hoe goed bedoeld ook, het is vaak niet het fijnste advies dat je krijgt. Luister hier wat je ermee kunt doen.

Jaargang 1, aflevering 14 | 7 minuten

Wil je het transcript lezen van deze podcast? Ga dan naar dit blog.

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest