#16 Interview met Lucia van den Brink – Niemand zoals hij

28 augustus 2020 | Podcast | 0 Reacties

Lucia van den Brink is auteur van Niemand zoals  hij, een boek over een kleindochter die in Japan op zoek gaat naar haar grootvader die lijdt aan ALS. Een coming of age roman, die genomineerd is voor de Hebban debuutprijs. Ik heb het met Lucia over lezen, schrijven en het proces van het vinden van een uitgever en hoe haar romans tot stand komen. Daarnaast deelt zij ook nog een primeur met ons aan het einde van deze aflevering.

Luister hier de podcast:

En natuurlijk hier een lijstje met de boeken die we bespreken:

Je vindt Lucia op Hebban.nl en Goodreads.

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest