#17 De heldenreis van Joseph Campbell

4 september 2020 | Podcast | 0 Reacties

In de zeventiende aflevering van Literair Café met DrsPee bespreek ik de heldenreis die je hoofdpersoon kan afleggen in zijn verhaal. De reis bestaat uit 12 stappen. De heldenreis is gebaseerd op Joseph Campbell’s boek The hero with a 1000 faces. Ik vond het een lastig boek om door te komen, maar ik probeerde het dan ook in het Engels te lezen. Normaal is dat geen probleem, maar het Engelse taalgebruik was nogal wetenschappelijk. Ik heb me erdoor geworsteld omdat ik toch graag iets erover wilde vertellen in deze podcast.

 

Hier lees je de uitgeschreven versie van deze aflevering.

Als je interesse hebt in het boek (in het Nederlands):

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest