#22 The one that got away

9 oktober 2020 | Podcast | 2 reacties

Vandaag lees ik een verhaal voor, uit eigen werk en ga ik in op wat vertelperspectief doet voor een verhaal. Ook laat ik een aantal fouten de revue passeren en vertel ik je hoe je die kunt voorkomen.

 

Wil je meer weten over vertelperspectief? Volg dan de cursus Wie vertelt je verhaal?

Wil je een twintig minuten gratis sparring sessie met mij? Plan dan een afspraak in mijn agenda!

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest