#23 Review achter gesloten deuren van B.A. Paris

16 oktober 2020 | Podcast | 0 Reacties

In deze aflevering bespreek ik het boek Achter gesloten deuren van B.A. Paris. Een thriller die je in een ruk wil uitlezen.

 

Wil je het boek ook lezen? Klik dan hier.

Wil je ook zo’n thriller schrijven? Maak dan een afspraak met mij voor een gratis 20 minuten brainstorm call via deze link.

Wil je deze podcast nog eens nalezen, dan kijk je hier.

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest