#24 Interview met Bianca Boer auteur van Draaidagen

23 oktober 2020 | Podcast | 2 reacties

Bianca Boer is de auteur van Draaidagen. Zij stond op de shortlist van de Hebban debuutprijs, die ze helaas niet heeft gewonnen. Dit was haar eerste roman. Bianca is naast schrijfster ook dichter.

Ik leg haar een aantal lastige keuzes voor in dit interview en we bespreken het doen van research voor het schrijven van een boek. Ook hebben we het over eerste zinnen, intertekstualiteit en andere boeken. Ook praten we over de bijzondere vorm die ze in haar boek gebruikt om het verhaal te vertellen.

 

Wil jij meer weten over het schrijven van een boek of loop je ergens vast? Maak een afspraak in mijn agenda om 20 minuten gratis te sparren over jouw boek

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest