#25 In 4 stappen naar de eerste kotsversie van je boek

30 oktober 2020 | Podcast | 0 Reacties

Deze podcast begint met een vies praatje over kotsen. Het is wel functioneel. In deze aflevering leg ik namelijk uit hoe je de eerste versie van je boek zo snel mogelijk op papier krijgt.

Kleine hint: je moet hem echt uitkotsen. Niet letterlijk natuurlijk.

 

Kun je daar wel wat begeleiding bij gebruiken? Maak dan een afspraak in mijn agenda, zodat we daar vrijblijvend over kunnen praten.

Hier vind je de uitgeschreven versie van deze aflevering.

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest