fbpx

Geïnspireerd door MissArtemis leek het me leuk om ook een fotoprojectje te doen. Ik heb twee jaar geleden een camera gekocht, maar ik vind dat ik hem te weinig gebruik. Dus vandaar dit project, zodat ik wat meer over mijn camera leer.

Patat en saté

 

Wat mijn favoriete eten is, is afhankelijk van mijn bui. Soms heb ik zin in zeer ongezond. Dan eet ik bijvoorbeeld een patatje met saté bij de Ikea. Heerlijk. Overigens at ik twee jaar geleden de Zweedse balletjes. Daar kreeg ik echt een beetje last van. Misschien zat er toen al paardenvlees in?

 

Scones

In Engeland at ik voor het eerst de originele scones, met clotted cream en jam. Ik zat daar in een prachtige zaal in Bath, bij de baden, met een strijkje en een wachttijd. We gingen gewoon zitten, maar toen we vroegen of we mochten bestellen, kregen we een tegenvraag: “Have you been seated?” Eh, nee dus. Toen moesten we weer opstaan en wachten tot ons een tafel werd aangewezen. Scones dus.

 

In 2011 maakte ik tijdens een vrijgezellenfeestje een eigen taart met prachtige versiering en marsepein. Taartenbakker

Heel leuk om te doen. Een stukje taart vind ik altijd wel lekker! En deze was erg lekker, want zelf gemaakt :).

En het resultaat:

taart

PS: sorry voor de witregels. Het kon niet anders vanwege de foto’s.

Pin It on Pinterest