fbpx

50books, literatuurblogsEen boekenquiz is niets voor mij, om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Want dat was mijn vraag van gisteren in het #50booksproject. Ik ben op zich best goed in quizzen, maar de boekenquizzen zoals ik die waarnaar ik gisteren linkjes postte, die zijn mij te moeilijk. Zoveel detail vragen over auteurs, zinnen uit boeken die ik niet gelezen heb en andere vragen over dingen die mij niet interesseren…. Ik houd er niet van.

Tot zover mijn mening over boekenquizzen.

En ja, dat was heel kort. Dat heeft een reden.

Ik merk namelijk dat ik steeds minder reacties krijg op de vragen die ik stel in #50books. Dat vind ik echt heel jammer. Daarom heb ik een paar vragen aan mijn lezers en ik hoop dat jullie de vragen willen beantwoorden in de reacties onder dit blog.

  1. Zijn de vragen die ik stel te moeilijk?
  2. Hebben jullie nog wel zin om de vragen te beantwoorden?
  3. Is er een andere reden waarom er zo weinig reacties zijn?

Ik ben er echt heel nieuwsgierig naar en ik wil het graag weten. Nogmaals: ik vind het echt heel jammer dat er zo weinig reacties komen. Daardoor heb ik ook steeds minder zin om vragen te verzinnen. Het voelt alsof ik het voor niets doe, enkele uitzonderingen die wel schrijven daargelaten. Maar zoveel als het bij Peter was, is het niet meer. Ik hoop echt weer wat meer respons te krijgen, zodat het voor mij ook weer leuker word om vragen te verzinnen.

Ik lees jullie antwoorden nog steeds heel graag. Het helpt mij ook om nieuwe boeken te ontdekken en daar doe ik het voor.

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!