#50books: een gewetensvraag

3 maart 2013 | Boeken, Overige | 3 reacties

 

#50books is een initiatief van @petepel. Hij stelt iedere week een vraag over een boek die je naar eigen inzicht mag beantwoorden. Deze week vraag 8: Hoeveel tijd lees je gemiddeld per week?

Als het gaat om boeken, echte leesboeken, dan lees ik te weinig. Nakijkwerk, lesvoorbereiding en andere zaken (mijn eigen zaak) nemen ontzettend veel tijd in beslag. Als ik één keer per week een uurtje kan lezen, dan is het veel. En dat vind ik ontzettend jammer. Ik probeer nog wel te lezen voor ik ga slapen, of als ik moet wachten bij de tandarts of dokter. Maar meestal schiet het er toch bij in. Er zijn naast werken nog zoveel andere leuke dingen om te doen! Bloggen bijvoorbeeld.

Gaat het echter om het lezen van nieuwsartikelen, blogs van anderen en interessante artikelen die mij verder helpen met het opzetten van mijn eigen bedrijfje, dan lees ik alles wat los en vast zit. Op dit moment staan er negentien nieuwe blogs in mijn RSS-feed te wachten tot ik ze zal aanschouwen. En daar komen nog altijd nieuwe feeds bij door initiatieven als deze en bijvoorbeeld de #WOT of #blogpraat.

Lezen is mijn favoriete hobby. In de douche lees ik zelfs de shampoofles! Ik kom er helaas te weinig aan toe. Bij gebrek aan een bad of een waterdichte ereader. Waarom is die nog niet uitgevonden?

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest