fbpx
dak boven je hoofd

Home is where the heart is

Wie was het nu die zei: als je een jeugd hebt gehad, kun je een boek schrijven? Ik heb geen flauw idee. Nu zou ik dat kunnen Googelen, maar daar heb ik nu even geen zin in.

Ik heb een jeugd gehad, dus ik kan een boek schrijven. Ik weet niet of het een vrolijk boek wordt. Misschien met wat meer zelfspot en morbide humor zou het best lachwekkend kunnen zijn, als het niet zo heftig was. Met andere woorden: mijn boek zou een non-fictie boek worden. Een levensboek. Iets wat ik verder wil uitbouwen: eerst mijn eigen levensboek, dan levensboeken van andere mensen die buiten de maatschappij staan of stonden en daar stappen in gemaakt hebben. Ik wil die mensen aandacht geven. De aandacht die ze verdienen.

Maar eerst mijn eigen boek. Ik denk dat ik het net zo ga aanpakken als Mary: blogs bundelen en dan herschrijven, schaven en schrappen, om dan op zoek te gaan naar een uitgever. Het is een toekomstproject, maar wel iets wat enorm suddert en bijna overkookt. Ik moet er alleen de tijd voor maken om dit te gaan doen. Wie heeft er een hutje op de hei voor me over voor een paar weken?

Als je weet wie de uitspraak van het begin deed, kun je me dat in de reacties laten weten?

Pin It on Pinterest