#50books: mijn leesvoornemens

3 januari 2016 | 50books 2016, Overige | 3 reacties

Gehaalde Goodreads uitdagingenIk probeer het iedere keer weer: mezelf uit te dagen om een aantal boeken per jaar te lezen. Dat doe ik met behulp van Goodreads. In 2013 en 2014 haalde ik mijn challenge, in 2015 kwam ik zes boeken te kort om de uitdaging te halen. Voor 2016 heb ik een nieuwe uitdaging gesteld, ook via Goodreads.

Dit is mijn challenge voor dit jaar:

Goodreads leesuitdaging

En ik ben nog op schema! Niet zo moeilijk als het nieuwe jaar slechts drie dagen oud is.

Welke boeken wil ik lezen?

In ieder geval een aantal boeken van de online boekenleesclub Not just any book en Een perfecte dag voor literatuur.

En dan is er nog een stapeltje dat al een tijdje op mijn nog te lezen stapel ligt. Die wil ik dit jaar eigenlijk ook wel uitlezen. Daarnaast wil ik ook over mijn nog te lezen stapeltje reviews schrijven.

Het is overigens best een leuk idee om iedere maand een klassieker te lezen en die te bespreken. Ik hoop dat ik er de tijd voor vrij kan maken. Zijn er mensen die dit zien zitten op mijn blog? Dan ga ik er zeker werk van maken!

Als het me lukt om mijn nog te lezen stapel en mijn boeken voor Een perfecte dag voor literatuur te lezen, dan haal ik mijn uitdaging met glans.

Dit jaar is de gastheer van de serie #50books Hendrik-Jan de Wit. In 2013 en 2015 werden de vragen gesteld door Peter Pellenaars. In 2014 nam ikzelf de honneurs waar.

Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat je reactie achter bij Hendrik-Jan, zodat iedereen je antwoord op de wekelijkse vraag kan lezen.

Disclaimer: eventuele links in deze blog naar boeken zijn affiliatelinks. Als je daarop klikt en je koopt een van deze of een ander boek of artikel, dan sponsor je mij daarmee. Daar ben ik je dan ook erg dankbaar voor. Zie ook mijn cookieverklaring.

Serienavigatie#50books 2: de boekenkasten spreken >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest