#50books vraag 1: de uitdaging

1 januari 2017 | 50books 2017, Overige | 11 reacties

Dit is deel 1 van 51 in de serie 50books 2017

Dit jaar begint goed: op 1 januari gelijk de eerste 50books vraag van 2017 neerzetten. Ik kan dat. Afgelopen jaar heeft Hendrik-Jan vijftig vragen gesteld. Dat deed hij op superieure en geheel eigen wijze. Dit jaar neem ik de vragen over. Ik hoop dat iedereen weer mee doet aan deze uitdaging. Ik ga kijken of ik hem een beetje kan vernieuwen. Hoe dan?

boekenwurm heeft firstworldproblemsDe bedenker van deze blogtag, Peter Pellenaars begon in 2013 met zijn wekelijkse vraag over boeken die je had gelezen. In 2014 nam ik het over en in 2015 ging de tag weer terug naar Peter. Daarna kwam Hendrik-Jan in 2016 en nu neem ik het weer over. Maar ik vond wel dat de tag een beetje meer naar het nu mocht komen.

Tot nu toe ging het eigenlijk altijd over boeken die je had gelezen en zelden over boeken die je op dit moment aan het lezen bent. En dat hielp mij niet bij het lezen.

De uitdaging is dus lezen!

Voor mij vooral. Ik wil graag lezen, maar ik kom er niet toe. Daar zijn allerlei smoesjes voor te verzinnen (druk met werk, sport, moe), maar ik zit dan eigenlijk gewoon altijd op mijn telefoon te spelen. Ik stel mijzelf dus de volgende uitdaging. Dit jaar wil ik 26 boeken lezen. Dat is een per twee weken. Ik doe het rustig aan omdat ik een boek per week zeker niet ga redden.

Je kunt mijn voortgang volgen op mijn blog (en mij onder mijn kont schoppen als je ziet dat ik al te lang mijn voortgang niet heb geüpdate). En nu dus de eerste vraag voor jullie van 2017:

Wat is jouw leesuitdaging voor dit jaar?

2017 Reading Challenge

Martha has
read 0 books toward
her goal of
26 books.
hide

Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat een link naar je eigen blog achter in de reacties onder dit blog of reageer hieronder. Zo kan iedereen lezen wat jij ervan vindt. 

In 2016 was Hendrik-Jan de Wit de gastheer van de serie #50books. In 2013 en 2015 werden de vragen gesteld door Peter Pellenaars. In 2014 nam ik zelf de honneurs waar.

Serienavigatie#50books vraag 2: belemmeringen >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest