#50books: vraag 1

5 januari 2014 | Boeken, Overige | 13 reacties

50books, literatuurblogs

Eigen werk

Dit is mijn eerste vraag voor het #50books project dat Peter Pellenaars vorig jaar begon. Vind ik toch wel een beetje spannend.

Ik lees graag boeken in het fantasy genre: Harry Potter, De kronieken van Aurian, Nicholas Flamel. Noem maar op. Soms leef ik me zo in, in het boek, dat ik me verbeeld de hoofdpersoon te zijn, dat de avonturen mij overkomen en dat ik er zonder kleerscheuren uit kom.

Zo was ik vroeger Shera, de vrouwelijke tegenhanger van He-Man en ik was Sneeuwwitje en Assepoester en ik voelde mee met het meisje met de zwavelstokjes. Kom er maar in, dokter Freud ;-).

Deze jeugdherinnering brengt mij wel bij de allereerste vraag:

Als je mocht ruilen, met welk personage uit welk boek zou dit dan zijn? En waarom?

Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden!

Laat een link naar je eigen blog achter of reageer in de reacties op de vraag. Zo kan iedereen lezen wat jij ervan vindt. Ik zal zelf in een apart blog antwoorden op mijn vraag op maandag.

Heb je suggesties voor een volgende vraag, dan hoor ik dat graag hier of via twitter. Ik houd me aanbevolen en zet ze op mijn lijstje.

Serienavigatie#50books: vraag 2 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest