#50books vraag 10

9 maart 2014 | Boeken, Overige | 4 reacties

50books, literatuurblogs

Eigen werk

Deze week is de boekenweek begonnen. De boekenweek loopt van 8 tot en met 16 maart. Het thema dit jaar is reizen; de titel: Ondertussen ergens anders. Ja, dames en heren, het gras is altijd groener aan de overzijde. Tenminste, zo luidt het spreekwoord. Maar of het ook daadwerkelijk zo is, dat valt nog te bezien.

In het kader van de boekenweek is er een bibliotheekbundel uitgegeven waarin een aantal auteurs staan die hun meest memorabele reisverhaal hebben opgeschreven. En er is zelfs een heuse wedstrijd aan verbonden! De vijf winnaars van die wedstrijd mogen met Abdelkader Benali mee op reis naar Marokko.

Nu leek het mij leuk als wij, de #50books bloggers, ook onze fijnste, leukste, ontroerendste reisverhaal delen met elkaar. Natuurlijk mag dit ook een verhaal zijn dat je fictief hebt meegemaakt, gelezen dus. Want lezen is ook reizen, maar dan in je hoofd. Dus de vraag voor deze week is:

Wat is jouw fijnste, ontroerendste, leukste reisverhaal?

Ik lees weer graag jullie reisverhalen, zodat ik ook een beetje met jullie mee kan reizen. Laat een reactie met linkje achter onder deze blogpost, zodat iedereen mee kan lezen. En als je nog een suggestie hebt voor een vraag, houd ik me aanbevolen.

Serienavigatie<< #50books vraag 9#50books vraag 11 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest