fbpx

50books, literatuurblogsSoms ben ik wel eens in een kinderlijke bui. Dat resulteert in het virtueel gooien van propjes, vliegtuigjes en het natspuiten van andere mensen met een supersoaker waterpistool op Twitter. Tja, soms is het wel fijn om je even te kunnen uitleven. Net als vroeger toen je misschien nog werd voorgelezen door (één van) je ouders.

Dat vind ik zelf ook altijd erg leuk, voorlezen. En stiekem toch ook: voorgelezen worden! Ik vind het heerlijk. Er waren altijd wel verhaaltjes die ik zo leuk vond dat ik het niet erg vond om ze meerdere keren te horen. Gelukkig vonden mijn ouders het niet erg om meerdere keren een verhaaltje voor te lezen.

Er werden ook sprookjes voorgelezen: prinsessen op erwten, zwavelstokjes, Assepoester, Sneeuwwitje, Doornroosje en Rapunzel. Allemaal mooie sprookjes en ik kan me ze nog allemaal herinneren. Dat brengt mij dan weer bij de 22e vraag:

Wat was vroeger (of is nu nog) jouw favoriete sprookje?

Ik ben weer heel benieuwd naar jullie verhalen over je favoriete sprookje. Misschien leer ik weer een nieuwe kennen! Laat de link naar je blogpost achter in de reacties hieronder en ik lees ze weer met plezier!

Heb je nog suggesties voor vragen, dan hoor ik dat graag.

Serienavigatie<< #50books vraag 21#50books vraag 23 >>

Pin It on Pinterest