fbpx

50books, literatuurblogsWe zijn op de helft. Zesentwintig weken – zesentwintig vragen. Het leuke is dat 26 ook precies het aantal letters van het alfabet is. En dat alfabet hebben we allemaal op een andere manier leren schrijven: ik ben van de generatie boom-roos-vis-vuur. De generatie van mijn moeder heeft het leesplankje met wim-zus-jet voor haar kiezen gehad. De generatie van mijn nichtjes krijgt een ander leesplankje,  geloof ik.

Best leuk die leesplankjes. Maar leesplankjes zijn geen boeken. De zesentwintigste vraag gaat over de letters van het alfabet:

Met welk boekje heb jij leren lezen of het alfabet geleerd?

Ik lees weer graag jullie antwoorden, dus laat een linkje naar je blog achter in de reacties. Als je nog ideeën hebt voor vragen dan hoor ik het graag.

 

Serienavigatie<< #50books vraag 25#50books vraag 27 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!