#50books vraag 27

6 juli 2014 | Boeken, Overige | 5 reacties

50books, literatuurblogsNiet iedereen geniet van het voetbal. Toegegeven, de wedstrijd van gisteren tegen Costa Rica was ook niet om aan te gluren met zoveel gemiste kansen. Maar de meesterzet van Van Gaal maakte alles goed. Wat een tacticus is die man. Of zoals Bild kopte: Louis van Genial. Louis van Gaal is typisch zo’n man waarbij je op je tenen loopt om hem niet te beledigen. Maar misschien heb ik het helemaal mis over de man met de gouden pik en de stalen ballen en is hij de goedheid zelve. Wordt hij alleen niet begrepen.

Er is een biografie over Van Gaal. Waarschijnlijk zijn er meer, maar van deze weet ik het omdat de schrijver bij het programma over het WK voetbal zit. Hugo nog wat. Van verschillende andere voetballers zijn ook biografieën verschenen. Bijvoorbeeld van Kieft en Fernando Ricksen die kennelijk een cokeverslaving hadden, van John de Wolf en van Gijp. Nu doe ik of ik er verstand van heb, maar mijn verstand ligt voornamelijk bij boeken. Vandaar de 27e vraag van #50books:

Lees jij (auto)biografieën en waarom wel of niet? Wat was de laatste (auto)biografie die je las?

Het hoeft natuurlijk niet per se een biografie van een voetballer te zijn, maar ik vond het wel een mooi bruggetje. Ik ben weer heel benieuwd naar jullie antwoorden. Laat je reactie met link naar je blog achter onder deze post. Heb je nog suggesties voor een nieuwe #50books vraag, laat het me dan weten via de reacties.

Serienavigatie<< #50books vraag 26#50books vraag 28 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest