fbpx

50books, literatuurblogsSommige schrijvers, ik noem geen namen *kuch H v R kuch*, doen altijd een behoorlijke portie seks in hun boeken. Dat stimuleert ook de verkoop. Vorig jaar was er een hele hype rondom de 50 tinten-trilogie die bijna een nieuw genre in het leven riep: de zogenaamde mommy-porn. Boeken die kennelijk vooral door moeders gelezen werden, vandaar de naam.

Natuurlijk zijn er nog de Bouquetreeksromannetjes. De wegleesvakantieboekjes die voor een paar euro bij de supermarkt te vinden zijn en die volgens een vast stramien worden geschreven: zij vindt hem leuk, hij haar niet, dan vindt hij haar wel leuk, maar zij hem niet meer en dan gebeurt er iets waardoor ze op elkaar aangewezen zijn en dan ontvlamt de liefde aan beide kanten, ze overwinnen de situatie en aan het einde krijgen ze elkaar toch. En nee, ze krijgt geen diclofenac bij haar bloedverdunners en een instabiele thoracale wervelfractuur.

Maar volgens mij zijn er betere scenes in boeken waar je rode oortjes van krijgt. Vandaar deze keer de 28e vraag:

Van welke boekfragment kreeg jij rode oortjes?

Je hoeft niet uit te leggen waarom natuurlijk (mag wel). Ik ben heel benieuwd naar jullie rode oortjes scenes. Laat je link achter in de reacties onder dit blog. Heb je suggesties voor andere vragen, dan mag dat natuurlijk ook. Graag zelfs!

Serienavigatie<< #50books vraag 27#50books vraag 29 >>

Pin It on Pinterest