fbpx

50books, literatuurblogsMary Sjabbens (@MarySjabbens op Twitter) deed het gewoon. Ze trok de stoute schoenen aan, bundelde een aantal van haar blogs in een manuscript en stuurde het naar een uitgever. Nu is zij een gepubliceerd auteur! Zij inspireert mij vandaag tot de dertigste #50books-vraag:

Zou jij een boek willen schrijven?

Natuurlijk kun je deze vraag heel kort beantwoorden met ja of nee, maar dat is niet de bedoeling. Dus ik stel nog even wat extra vragen om je toch nog even aan het denken te zetten. Want: wil je dan fictie of non-fictie schrijven? Zou jij ook je blogs bundelen of zou je ze herschrijven tot een lopend verhaal? Kortom: hoe zou je het aanpakken? Of misschien heb je al een boek gepubliceerd, dat kan natuurlijk ook. Dan is het nu je kans om je boek te promoten en te vertellen hoe je het hebt aangepakt!

Ik ben weer heel nieuwsgierig naar jullie uitgebreide antwoorden! Laat de link naar je blogs achter in de reacties onder dit blog. Mocht je ideeën hebben voor nieuwe vragen over boeken, dan houd ik mij weer van harte aanbevolen.

Serienavigatie<< #50books vraag 29#50books vraag 31 >>

Pin It on Pinterest