fbpx

50books, literatuurblogsEn toen besefte ik me, zo langs al die 37 vragen lopend op mijn blog, dat ik bijna nog geen vragen heb gesteld over non-fictie. Dat komt waarschijnlijk omdat ik zelf meer gericht ben op fictie, en dan met name fantasy boeken. Dus wordt het tijd voor een vraag over een non-fictie boek. Informatieve boeken dus. Je kunt hierbij gaan denken aan boeken over een specifiek onderwerp waar je meer over wil weten, maar ook studieboeken.

Soms zijn die boeken echt ontzettend saai. Droge kost en ter meerdere eer en glorie van de schrijver in plaats van een geestige of humorvolle verhandeling over het onderwerp van het boek. En dat leidt tot de 38e vraag in #50books:

Welk informatief boek zou jij aanraden om te lezen en waarom?

Ik ben weer heel nieuwsgierig naar jullie antwoorden en welke boeken jullie me aanraden. Laat je reactie achter onder deze blog en ik lees jullie weer graag!

Serienavigatie<< #50books vraag 37#50books vraag 39 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!