fbpx

50books, literatuurblogsAankomende woensdag start de zestigste Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Feest. Op de website is een test te doen, die aangeeft welk kinderboek bij jou past, die het helaas nog niet doet, tenminste niet bij mij. Het is wel leuk om te kijken of het een beetje klopt als hij zou werken. Dat was eigenlijk mijn 39e vraag voor deze week, maar nu moet ik uitwijken naar mijn backup vraag.

Die vraag hoorde ik gisteren bij Opium TV. Ik was nog laat wakker, dus vandaar dat de vraag deze keer ook zo laat is. Maar ik dacht: “Dat is best een leuke vraag.” En een snel onderzoek op mijn website leert me dat ik de vraag nog niet heb gesteld. En ook Peter heeft de vraag nog niet gesteld, dus het is een stelbare vraag!

Maar wat is dan de vraag? Nou dat ga ik je nu vragen:

Wat is jouw eerste kinderboek?

En dan het eerste kinderboek dat je zelf las. Want daar gaat het om: lezen van boeken en even niet om het o zo belangrijke voorlezen. Kun je dat je nog herinneren? Welke gevoelens had je erbij? Wat vond je ervan? Allemaal dingen die ik weer graag wil lezen. Dus laat je link achter in de reacties onder deze blogpost.

Heb je nog suggesties voor vragen dan hoor ik dat graag!

Serienavigatie<< #50books vraag 38#50books vraag 40 >>

Pin It on Pinterest