#50books vraag 40: de boekenwinkel

1 oktober 2017 | 50books 2017 | 5 reacties

Deze week en volgende week zijn er even geen samenvattingen, alleen vragen. Ik ben namelijk aan het deelnemen aan het WK karate in Curaçao. Deze zondag nog niet, maar ik zit er al wel (af Fifi!) om te acclimatiseren en de jetlag te overwinnen. Daarom vandaag en volgende week alleen maar een vraag.

Ik zal uiteraard proberen om wel jullie bijdragen te lezen. Maar vergeef me als ook dat niet lukt.

Niek stelde nog voor om er echt #50books van te maken, of misschien zelfs wel #48books, maar dat is mijn eer te na:

Dus de veertigste vraag voor deze week is:

Welke boekenwinkel heeft jouw voorkeur?

Waar haal jij je boeken? En waarom ga je juist naar die boekenwinkel? Ik ga zelf graag naar boekhandel de Kler in Zoetermeer. Hij is lekker dichtbij, maar toen we nog een Paagman hadden, ging ik daarheen. De sfeer en de keuze waren prettig en de verkoopsters vriendelijk.

Toen ik echt nog tijd had, ging ik wel eens naar Donner in Rotterdam. Zoveel verdiepingen en overal boeken, waar je maar kon kijken. Heerlijk!

En nu jij: waar ga jij het liefste naar toe? Ik probeer het deze week te lezen.

Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat een link naar je eigen blog achter in de reacties onder dit blog of reageer hieronder. Zo kan iedereen lezen wat jij ervan vindt. 

In 2016 was Hendrik-Jan de Wit de gastheer van de serie #50books. In 2013 en 2015 werden de vragen gesteld door initiatiefnemer Peter Pellenaars. Zelf nam ik in 2014 de honneurs waar.

Plaatje: Riley McCullough

Serienavigatie<< Vertaald of origineel en #50books vraag 39#50books vraag 41: aangeraden boeken >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest