fbpx

50books, literatuurblogsIk kom er vaak niet toe: een boek lezen. Maar ik mis het dan wel enorm. Want lezen geeft mij veel voldoening. Je kunt namelijk lekker wegdromen in andermans wereld. Even je eigen problemen en gedoetjes vergeten. Heerlijk toch?

Lezen is voor mij eigenlijk bijna net zo belangrijk als ademhalen. Boeken zijn een onderdeel van mijn leven, altijd al geweest en dat zal altijd wel zo blijven. En toch schiet het er vaak bij in bij mij. Het heeft ook te maken met een zekere tegenzin: als ik namelijk aan een boek begin, dan moet het uit en doe ik dagenlang niets anders dan lezen en al het andere verdwijnt naar de achtergrond. Het boek moet uit! Dat levert de 41e vraag op:

Bij welk boek heb of had jij tegenzin om te beginnen, maar heb je uiteindelijk toch gelezen?

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie antwoorden. Laat de link in een reactie onder deze blog achter, zodat iedereen ook jullie antwoord kan lezen. En je weet het: als je suggesties hebt voor een volgende #50books vraag: laat het me weten!

 

Serienavigatie<< #50books vraag 40#50books vraag 42 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!