fbpx

50books, literatuurblogsOok deze keer een vraag van een fijne Twitteraar: Irene van Putten die zo vaak van twitternaam verandert, dat ik haar bij haar echte naam ben gaan noemen ;).

Vorige week liet je je verleiden om een boek te kopen. Mijn verleiding is toch vooral een combinatie van kaft en achterflap: het verhaal moet me interesseren. En ik moet het einde willen weten. De vraag is hoe graag je het einde wil weten.

Lees jij het einde van het boek voordat je eraan begint of vind je dat not done?

Ik lees weer graag je antwoord op deze vraag. Laat in een reactie onder deze blog je link naar je eigen blog achter en ik kom lezen of jij het einde eerst leest of niet. Heb je nog suggesties, dan hoor ik dat graag.

Serienavigatie<< #50books vraag 45#50books vraag 48 >>

Pin It on Pinterest