#50books vraag 48

30 november 2014 | Boeken, Overige | 2 reacties

50books, literatuurblogsWe weten het allemaal: Nederlandse boeken zijn duur. Nederlandse ebooks zijn al iets goedkoper. Anderstalige boeken zijn nog goedkoper en Engelstalige ebooks zijn het goedkoopst. Over ebookprijzen kan Raymond Snijders van Vakblog je veel meer vertellen.

Die boekenprijs doet mij soms echt kiezen voor de anderstalige uitvoering van het boek. Overigens is dat vaak de Engelse uitvoering. En dat niet alleen. Mijn 48e #50books vraag is daarom deze:

Kies jij wel eens voor de anderstalige versie van een boek en waarom?

Zoals al 47 vragen hiervoor ben ik weer zeer nieuwsgierig naar je antwoord. Laat je link naar je blog of je antwoord achter als reactie op deze post en ik lees het weer graag.

 

Serienavigatie<< #50books vraag 47#50books vraag 46 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest