#50books vraag 50

14 december 2014 | Boeken, Overige | 1 reactie

50books, literatuurblogsNog twee weken en dan zit het erop. 52 vragen over boeken, waarbij ik vaak pas op het laatste moment inspiratie kreeg voor de vraag die ik op zondagochtend stelde. Ik laat jullie alvast rustig aan het idee wennen dat ik het stokje graag wil doorgeven aan iemand anders voor 2015. Als iemand het wil overnemen, dan is dat helemaal geweldig, zo niet, dan is het ook goed. Ruim honderd vragen over boeken door Peter en mijzelf is waanzinnig veel.

Voor de laatste week, op 28 december, zou ik graag in de loop van de komende twee weken jullie vragen willen verzamelen, zodat ik in de laatste #50books vraag daar iets moois mee kan doen. Je mag ze op Twitter achterlaten met een mention naar mij, maar ook hier onder dit blog.

Maar nu, op naar de vijftigste vraag!

Gelijk maar weer met de deur in huis vallen:

Kijk jij boekenprogramma’s op tv of luister je ze op de radio?

Er is maar één boekenprogramma op tv, tenminste, eentje die ik ken en dat is op zondagochtend om 11.20 uur VPRO Boeken op Nederland 1. Daarin worden een aantal boeken besproken die net uit zijn. Op de radio zullen er wellicht meer zijn, maar het enige programma dat ik ken is op radio 1 op de zaterdag rond half elf: in de Tros Nieuwsshow worden iedere week nieuwe boeken besproken door wisselende recensenten. Misschien ken jij nog andere boekenprogramma’s die je me kunt aanraden. Als je ze tenminste luistert, want dat is de vraag van deze week.

Laat een link naar je blog, of je reactie, achter in de reacties onder dit blog en ik lees het weer graag.

Serienavigatie<< #50books vraag 49#50books vraag 51 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest