#50books vraag 52

28 december 2014 | Boeken, Overige | 1 reactie

50books, literatuurblogsVandaag stel ik de laatste vraag in de #50books serie van 2014. Vanaf januari 2015 zal Peter Pellenaars, de bedenker van het initiatief, het weer overnemen. Daar ben ik hem dankbaar voor, want ik zou het zonde vinden als het initiatief ter ziele zou gaan.

Nu zitten er nog twee vragen over boeken in mijn hoofd. Eentje komt van Karin Winters en eentje van mij. Omdat ik niet kan kiezen, stel ik beide vragen. Een bonus zo op de rand van het oude jaar.

De eerste vraag komt van Karin (beetje egoïstisch om met jezelf te beginnen hè). Zij stelde de volgende vraag:

Heb jij de perfecte misdaad al eens gelezen in een boek en hoe zou jij het aanpakken?

En nu maar hopen dat we geen problemen krijgen. Klik nog niet weg, want de tweede vraag komt nog. Je mag dus kiezen: of de vraag van Karin, of mijn vraag, of natuurlijk allebei als je op dreef bent!

Van welk boek zou jij het einde willen herschrijven omdat je er niet tevreden mee was?

Zo: dit zijn twee flinke vragen voor het laatst. Je kunt alle vragen nog eens teruglezen door op deze link naar de serie #50books te klikken. Ik hoop dat je genoten hebt van de 53 vragen die ik dit jaar gesteld heb, met hulp van anderen. Ik lees natuurlijk nog graag jullie antwoorden en ga volgend jaar vooral door met lezen bij Peter en beantwoord zijn boekenvragen in een nieuwe serie #50books!

Serienavigatie<< #50books vraag 51
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest