#50books vraag 8

23 februari 2014 | Boeken, Overige | 3 reacties

image

Boeken doen vaak iets met je: ze maken je aan het lachen, geven je een inzicht, kunnen zelfs je empathie vergroten. Een goed geschreven boek heeft dus invloed op hoe je je voelt. En dat mag. Dat is zelfs mooi.

Sommige boeken kunnen je ook ontroeren. Bijvoorbeeld door prachtige zinswendingen of door een zielig verhaal. Ik ga er voor het gemak even van uit dat we geen boeken lezen die zo slecht zijn dat we ervan moeten huilen. Vandaag gaat de vraag over emotie bij het lezen van boeken:

Van welk boek moest je huilen?

En heren, voor u geldt ontroering mag ook zonder tranen natuurlijk ūüėČ

Ik ben weer heel nieuwsgierig naar welke boeken jullie hebben ontroerd. Laat je reactie achter onder deze blogpost, zo kan iedereen weer inspiratie opdoen voor ontroerende boeken!

Serienavigatie<< #50books vraag 7#50books vraag 9 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorie√ęn

Pin It on Pinterest