fbpx

overal lezen onder een boomIn bed, bad, stoel, trein, bankje in het park in de zon, op het strand, de boulevard en op de wc. Hoewel, dat ik overal lezen kan, is niet waar. Ik kan niet lezen in de bus en de tram, want dan word ik misselijk. Heel erg misselijk. En ook niet in de auto als ik niet zelf rijd. Overigens rijd ik toch het liefste zelf en dan kan ik helemaal niet lezen, natuurlijk.

En wat ik dan lees? Dat ligt er maar aan in welk boek ik bezig ben. Dat zou bijvoorbeeld nu Een schat aan liefde in je relatie zijn van Marthe van der Noordaa. Interessant boek waar nog een review van online komt deze week.

Het zijn dus gewoon de boeken waar ik op dat moment in bezig ben. En of dit nu een studieboek is, een young adult boek of een stripboek, dat maakt me echt niet uit.

Ik ken natuurlijk wel enige gêne: je zult mij nooit en plein public een boek als 50 shades of grey zien lezen. Dat doe ik wel op mijn ereader in bed, bad, stoel, trein, bankje in het park in de zon, op het strand, de boulevard en op de wc.

Ik denk dat je de vraag wel kan raden die Peter dit keer stelde:

Wat en hoe lezen jullie onderweg?

Het enige waarop ik moet letten, als ik lees in de trein, is dat ik mijn halte niet voorbij rijd. Dat is wel een dingetje. Het is me gelukkig nog nooit overkomen.

#50books is een serie vragen op zondag die gesteld worden door Peter Pellenaars. Hij begon de serie vragen in 2013. In 2014 nam ik het stokje over van hem, waarna hij het dit jaar weer op zich neemt. Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat je reactie achter bij Peter, zodat iedereen je antwoord op de wekelijkse vraag kan lezen.

Serienavigatie<< #50books vraag 8: stromende ontlezing#50books: ergernissen van een boekenwurm >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!