#9 10 gedachten die schrijvers hebben…

10 juli 2020 | Podcast | 0 Reacties

… en die echt heel normaal zijn. In deze aflevering krijg je tips over hoe je met deze gedachten om kunt gaan.

Jaargang 1, aflevering 9 | 10 minuten

In deze aflevering bespreek ik tien gedachten die schrijvers hebben als ze schrijven. Maar laat je daar vooral niet door stoppen. Als je je door deze gedachten laat stoppen, worden ze stuk voor stuk waar. In deze aflevering ontkracht ik deze gedachten en geef ik tips hoe je ermee om kunt gaan.

Wil je de cursus creatief schrijven volgen? Kijk dan even hier voor meer informatie.

Heb je toch vragen of last van deze gedachten of wil je zelf een boek gaan schrijven? Neem dan contact met mij op via info@drspee.nl.

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest