fbpx

De telefoon gaat. Op het scherm staat ‘Anoniem’. Dat kan een klant zijn, maar ook een bel service. Ik waag de gok en neem de telefoon op: “Hallo?” “Spreek ik met mevrouw Pelkman?” Verkeerd gegokt, f*ck!

“Wij willen u graag even vragen of u weet dat uw energierekening omhoog gaat en dat u flink kunt besparen op uw rekening als u door ons…” De rest hoor ik al niet meer. Ik laat de dame achter de telefoon haar riedel doen. “Mevrouw? Bent u er nog?” Ik was even uit getuned, maar nu bemerk ik dat er een stilte is gevallen.

“Mevrouw, wist u dat u al de vijftigste bent die belt voor mijn energierekening en wist u dat ik al 49 keer heb verteld tegen uw collega’s dat ik niet geïnteresseerd ben? Dat ik het bel-me-niet-register heb ingevuld. En wist u dat ik nu de verbinding ga verbreken?” Fijne dag! *klik*

Serienavigatie<< Wat niemand me vertelt… – 100 blogs – dag 56Een complimentje voor… – 100 blogs – dag 58 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!