fbpx

cropped-vectorstock_399927.jpgSchrik niet! Je bent op de juiste site terechtgekomen. Dit is echt een post van DrsPee, also known as Martha. Omdat ik mij toch enigszins geremd voelde in het schrijven van blogs, heb ik in mijn oneindige wijsheid (kuch) besloten om mijn site te splitsen. Vandaar de akte van splitsing.

Zo: dat betekent dus dat ik hier van mezelf ongeremd los mag gaan (met inachtneming van het feit dat mijn moeder nog altijd meeleest). Maar inmiddels kan zij best wel wat hebben.

Welke onderwerpen vind je hier en welke vind je daar?

Op deze site vind je mijn verhalen, mijn privé blogs en de #50books blogs en alles wat met me, myself and I te maken heeft. Met name om mijn zakelijke klanten niet lastig te vallen met mijn boehoe en bla.

Op die andere site vind je de #WOT en de taalblogs en er komt een nieuwe categorie bij: spreekwoorden op zaterdag. Uitleg van een spreekwoord met indien mogelijk de herkomst ervan.

Dus welkom op mijn privéblog! Ik hoop dat je ook hier mijn berichten blijft lezen.

 

Pin It on Pinterest