fbpx

Hoe zou de wereld er dan uit zien? Ik weet niet of de wereld per definitie beter is met een machtige vrouw aan het roer, maar als ik dat zou zijn, dan zou ik toch proberen om er een mooiere wereld van de maken. Ik geloof dat grote bedrijven zoals Shell en de farmaceutische industrie niets meer te vertellen zouden hebben.

Ik zou ervoor zorgen dat alle auto’s binnen een paar jaar elektrisch zouden zijn, zodat er geen olie meer nodig was. Iedereen zou ook elektrisch moeten koken, zodat Groningen kan herstellen. En plastic tasjes worden verbannen: papieren tassen en zakken moeten worden gebruikt zodat de plastic soep opgeruimd kan worden.

En verder zou ik ervoor zorgen dat het overal even goed ging op economisch gebied, zodat mensen niet meer hoeven te vluchten. Landsgrenzen worden opgeheven en de wereld wordt in districten opgedeeld. Dan is oorlog ook niet meer nodig.

unsplash-logo广博 郝

Serienavigatie<< Wat niemand van mij weet – 100 blogs – dag 69Een moment overdoen – 100 blogs – dag 71 >>

Pin It on Pinterest