fbpx

Ik ben al drie dagen anders aan het kijken. Op twitter zag ik de oproep van Else Kramer voorbij komen om je in te schrijven als tester van een nieuwe cursus die zij maakt.

Helaas ben ik uitgeloot. Maar ik kreeg wel de mogelijkheid om een cursus te doen waardoor ik vriendjes word met mijn camera.

Ook heb ik me dus ingeschreven voor de cursus Anders kijken. Een cursus waardoor je op een andere manier naar objecten leert kijken. Dit zijn de resultaten van de eerste drie dagen. Er volgen nog drie dagen, die zal ik dan over vier dagen bloggen. Check op Twitter en Instagram ook de hashtag #anderskijken1 t/m 6. Daar zijn vast nog andere foto’s te vinden van deze cursus.

Bezoek voor de goede orde ook nog Elses website. Ze geeft goede tips voor beginners. Over gevorderde tips heb ik geen oordeel. Ik moet nog vriendjes worden met mijn camera ;-).

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!