Beschrijf een blij moment – 100 blogs – dag 25

25 juni 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Het is bijzonder hoe lastig het is om een blij moment te bedenken als je jarenlang depressief bent geweest. Want aan alle blije herinneringen zit vaak toch ergens wel een zwart randje. Voorbeeld? Ik haalde mijn zwarte band in 2010. Ik zou blij moeten zijn, maar ik vond het verschrikkelijk. Achteraf.

Op het moment zelf was ik blij, natuurlijk. Jaren naar toe gewerkt, maar mijn vader was er niet bij en dat stak best wel. Hij had daar gewoon bij moeten zijn. Net als bij mijn derde plek op het EK in Denemarken en Rotterdam en mijn derde plek op het WK in Curacao. Hij had niet fysiek aanwezig hoeven zijn, maar ik had hem wel willen bellen. “Papa, ik ben derde geworden!”

Maar het kon niet. Hij was er al niet meer. Hij was wel bij mijn afstuderen. En daar kwam het gezin bij elkaar. Maar geen partner. Grijs randje.

unsplash-logoRodion Kutsaev

Serienavigatie<< Ooit zal ik weten hoe het voelt – 100 blogs – dag 24Wat mijn leven makkelijker maakt – 100 blogs – dag 26 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest