fbpx

Ik kan mij levendig voorstellen dat je bezwaren kunt hebben om met mij te werken: ik ben (te) duur, je kent mij niet, je weet niet of ik wel lever wat ik zeg dat ik lever. Ik zal proberen om deze bezwaren te beantwoorden.

Het feit dat je mij niet kent, kan kloppen, maar ik ben behoorlijk open in mijn blogs. Als je er daar een paar van leest, dan kun je mij best leren kennen. Even kort: ik ben neerlandica en schrijfcoach, karateka en doorzetter.

De programma’s die ik aanbied, heb ik zelf ontwikkeld vanuit mijn kennis en mijn eigen ervaringen. Wat ik aanbied heb ik voorgeleefd. Alle informatie heb ik bij elkaar geleerd en gesprokkeld om jou te kunnen helpen. De investering die je nu te duur vindt, kun je zien als een investering in jezelf via mij.

Ben jij klaar om in jezelf te investeren? Contact me!

Foto credit: unsplash-logoFabian Blank

Serienavigatie<< De meeste mensen weten dit niet, maar – 100 blogs – dag 75De grootste fout van mijn leven – 100 blogs – dag 77 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!