Blogboek opdracht 1

12 juni 2013 | Bloggen, Overige | 5 reacties

Van de week kocht ik het Blogboek van Karin Ramaker. Het leuke is dat zij hier opdrachten in gezet heeft, die je direct op je blog mag uitvoeren.

De eerste opdracht betreft een mindmap. Nou hier is hij dan. Het gele blokje is het uitgangspunt, daarna ben ik gaan brainstormen over hoe het verder ging.

Uit onderstaande mindmap blijkt dat ik veel met taal, teksten, woorden en communicatie heb. En dan met name communicatie die te maken heeft met uitleggen. Niet dat er veel pijltjes naar toe staan, maar in de basis komt ook lesgeven neer op uitleggen. Eigenlijk.mindmap blogboek

Taal is zeg maar echt mijn ding, maar dan niet op deze popiejopie manier. Nee, ik ben van de uitlegtaal. De taal die vertelt hoe iets in elkaar zit, hoe het werkt en hoe je het beste iets kunt formuleren, zodat de boodschap overkomt. Ik ben de koerier die de boodschap van de zender naar de ontvanger brengt op interessante, boeiende en toch heldere wijze. Die koeriersfunctie heb ik al eerder vervuld: ik was de go-between tussen programmeer- en designafdeling :).

Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest