fbpx

Ik zal niet te lang uitweiden over Google Reader. Iedereen weet inmiddels dat Google per 1 juli 2013 de stekker eruit trekt. Joost mag weten waarom. Ik volg zo’n veertig blogs via de RSS Reader. Waar ga ik die nu onderbrengen?

Via Google Reader (jawel!) zag ik een post van Olga. Zij schreef over Bloglovin’. Toen ben ik dus op de site gaan kijken en heb een account aangemaakt. Je kunt me nu dus ook volgen via Bloglovin’. Ik moet de boel alleen nog even ordenen. 🙂

photo credit: FurFer06 via photopin cc

geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!