Blogs voor ondernemers

die snappen dat bloggen geld oplevert maar er zelf geen tijd voor hebben

Blogs kunnen je zichtbaarheid verbeteren!

Je weet dat bloggen belangrijk is voor je bedrijf, dat je daarmee laat zien welke kennis je in huis hebt. Dat je je expertstatus ermee neerzet. Je hebt er zelf alleen geen tijd voor of zin in. 

Ik blog al sinds 2006

Die allereerste blogs van mij zijn (gelukkig of helaas) niet meer vindbaar. Alle begin is moeilijk. Verhalen vertellen zit mij echter wel in het bloed. Al heel vroeg verzon ik verhalen met mijn Barbies. Opstel schrijven was mijn favoriete vak op school. 

Bloggen is storytelling

Storytelling is belangrijk voor je blog en voor je website. Verhalen werken namelijk beter dan cijfers en keiharde feiten. Het verhaal van een tevreden klant onthoudt de lezer langer dan een verhaal over jaarcijfers. 

zakelijk bloggen, corporate blogging

Wie ben ik?

Ik ben neerlandica en weet hoe je teksten opbouwt, zodat ze maximale impact hebben op jouw klant. Die impact heeft tijd nodig. Daarom is bloggen een strategie die je online reputatie opbouwt op de lange termijn. Dit abonnement ga je daarom voor langere termijn aan, zodat je daarna de resultaten gaat zien.

De blogabonnementen

Nu wil je natuurlijk weten wat zo’n blogabonnement kost. Maar je kunt je ook bedenken: wat levert het mij op als ik deze investering doe? Ik zorg ervoor dat je blog goed gevonden wordt in Google en dat je gelezen wordt. Want daar blog je natuurlijk voor.

Bovendien neem ik natuurlijk ook werk uit handen: als ghostblogger doe ik wat ik het beste doe, zodat jij ook kan doen, wat je het beste doet.

De kleine lettertjes
Ik behoud het intellectueel eigendomsrecht van de blogs en het recht om deze blogs geanonimiseerd in mijn portfolio op te nemen. Een blogabonnement wordt voor tenminste zes maanden afgenomen en is daarna per maand opzegbaar. Bloggen is een product waarbij ik mij verplicht om me in te spannen je blog zo goed mogelijk te schrijven. Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Genoemde prijzen zijn excl BTW.

Ik wil graag een blogabonnement afnemen

6 + 5 =

Pin It on Pinterest