fbpx

Boek voor mijn klant – 100 blogs – dag 65

4 augustus 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Omdat mijn eigen boek #ikbengepest pas op 24 november 2018 uitkomt, kan ik deze wel aanraden, maar dan moet je nog even wachten. (Beetje zelfpromotie mag best!) Dus voorlopig raad ik dan een ander boek aan, dat ook met schrijven te maken heeft.

Dit boek heb ik een tijdje terug al gelezen en de auteur is inmiddels bezig met een herziene derde druk. Ik heb het over Bloggen als een pro van Elja Daae. Dit boek is uitgekomen in de zestig minuten serie van Frankwatching en is een must read voor iedereen die wil weten wat bloggen voor je bedrijf kan doen.

In het boekje legt Elja niet alleen uit hoe je een blog kunt opstarten, maar ook waar je over kunt schrijven, haalt blogs aan die een voorbeeld zijn van verschillende manieren van bloggen en geeft praktische tips en tricks. Hier lees je mijn volledige recensie, een echte aanrader!

*PS: de link is een affiliate link. Als jij dit of een ander artikel koopt op Bol.com via deze link, dan krijg ik een beetje geld daarvoor en het kost jou niets extra’s.

Serienavigatie<< Het begin van DrsPee – 100 blogs – dag 64De grootste angst van mijn klant – 100 blogs – dag 66 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest