fbpx

Dit afgelopen jaar staat enorm in het teken van buiten mijn comfortzone gaan. 2018 is misschien wel het jaar waarbij ik voor het eerst zeker vijftig procent van de tijd buiten mijn comfortzone zit. Zo kwam ik bijvoorbeeld in een Facebook live uit voor het feit dat ik gepest ben en wat dat met me deed. En ik vind het verschrikkelijk spannend op een goede manier.

Het andere buiten mijn comfortzone dingetje is zichtbaar worden. Voor iemand die altijd probeerde onder de radar te blijven en vooral niet op te vallen. Voor iemand die is opgegroeid met het motto ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, is dit ook ontzettend eng.

Maar het levert mooie dingen op:

  • Nanneke, een superfijne buddy in mijn online MBA;
  • een boek met de titel #ikbengepest;
  • een methode waarmee ik mensen die last hebben van vervelende herinneringen kan ondersteunen bij het verwerken;
  • nieuw zelfvertrouwen.

unsplash-logoAustin Neill

Serienavigatie<< Mond vol tanden – 100 blogs – dag 40Heb je gezien dat… – 100 blogs – dag 42 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!