De grootste angst van mijn klant – 100 blogs – dag 66

5 augustus 2018 | Persoonlijk | 2 reacties

De grootste angst van mijn klant weet ik niet zo goed. Maar ik weet wel dat er een angst is die ik al verschillende keren heb gehoord in gesprekken met mijn klanten: “Wie ben ik om te denken dat ik een boek kan publiceren?”

En de achterliggende vraag: wie ben ik om te denken dat ik wat toe te voegen heb als auteur? En dat is precies waar iedere schrijver volgens mij last van heeft. Wie ben ik? Waarom zouden mensen mijn verhaal lezen? En daarop is maar een antwoord mogelijk.

Als ik honderd mensen een schrijfopdracht geef, dan zullen er honderd verschillende resultaten zijn. De een zal een gedicht maken, de ander een komisch verhaal en weer een ander een thriller of een detective. En misschien nog een ander zal een horrorverhaal maken. Ieder verhaal is uniek. Ook dat van jou. Schrijf dat boek, want ze wachten op jou!

Serienavigatie<< Boek voor mijn klant – 100 blogs – dag 65Wat is het beste advies dat ik kreeg? – 100 blogs – dag 67 >>
Ik ben Martha

Ik ben Martha

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben schrijver, blogger en websitebouwer en het is mijn missie om de wereld van meer (auteurs)websites te voorzien. Wil je een website voor je eigen bedrijf? Heb je interesse in een ghostblogger of nieuwe teksten voor je website? Wil je een tekst laten nakijken? Neem dan contact met mij op!

Meer weten over spelling?

Ga dan naar spelling.nl

Categorieën

Pin It on Pinterest