fbpx

De kleuren van mijn logo zijn zwart, rood en oranje. Die kleuren heb ik puur op gevoel gekozen. Het zwart is het zwart van de inkt: dat heeft natuurlijk te maken met mijn schrijverschap. Het rood en oranje van de aanhalingstekens vind ik warme kleuren. Ik kwam pas later achter de betekenis.

Het zwart van de inktvlek staat voor wijsheid en efficiëntie. En het geeft gevoelens van veiligheid. De kleur oranje staat voor warmte, veiligheid, passie en plezier. En dat is wat mijn werk ook is: passie en plezier. Als je van je hobby je werk kunt maken, dan hoef je nooit meer te werken!

Rood staat voor energie, moed, kracht, opwinding en warmte. En ook dat wil ik uitstralen: de moed om te gaan staan voor wie ik ben en de energie die ik daarvan krijg. Wil jij weten waar de kleuren van je logo voor staan, Nanneke? Klik!

Serienavigatie<< Terugkijkend… – 100 blogs – dag 92Mijn werkplek – 100 blogs – dag 94 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!