fbpx

We zijn op 20%, Nanneke! Hou vol! De laatste keer dat ik iets voor het eerst deed, is eigenlijk niet eens zo lang geleden. Sterker nog, ik ben nu bezig met een eerste keer.

Voor de mensen die nu hele rare plaatjes in hun hoofd hebben, nee niet dat. Ik heb het over een andere eerste keer. Ik ben namelijk een boek aan het schrijven. Deel 1 is af, deel 2 is ver gevorderd en deel 3 staat in de steigers. De titel is verzonnen en die maak ik binnenkort bekend via Facebook live.

Andere leuke eerste keer acties die eraan komen is dat jullie mogen stemmen op de cover en op de ondertitel in een poll hier op mijn website. Allemaal eerste keren die ik eigenlijk wel heel leuk vind.

Dit jaar is er sowieso een van eerste keren: eerste keer Facebook live, eerste keer flinke investering in mijzelf, eerste keer bijna alles!

unsplash-logoPereanu Sebastian

Serienavigatie<< Mijn favoriete leraar – 100 blogs – dag 19De vakantieles – 100 blogs – dag 21 >>
geen smoesjes meer, inspiratie vind je overal, teksten openen

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail

Iedere week krijg je een mail met een schrijfopdracht die je inspiratie geeft om een kort verhaal te schrijven. Dit kun je dan publiceren op je blog, of lekker voor jezelf houden. Af en toe zal ik ook informatie sturen over schrijfcursussen en andere tekstgerelateerde zaken.

Je bent succesvol ingeschreven!